Minn Kota Endura Max 55 Lbs 36 inch

Met het emissievrije ontwerp en de krachtige 55 lb stuwkracht is de Minn Kota Endura Max 55 elektrische buitenboordmotor een winnaar. Hij is ideaal om mee te vissen, maar kan ook op andere kleine boten gebruikt worden.

Category:

Met het emissievrije ontwerp en de krachtige 55 lb stuwkracht is de Minn Kota Endura Max 55 lbs elektrische buitenboordmotor een echte winnaar. Deze motor is ideaal om mee te vissen, maar kan ook op andere kleine boten gebruikt worden. De Endura Max is uitgerust met een deep-cycle 12V accu en lader, en kan vier uur werken tussen laadbeurten. 

Hieronder beantwoorden we de belangrijkste vragen omtrent deze Minn Kota elektrische buitenboordmotor.

Wat andere zeggen over deze Minn kota elektrische buitenboordmotor

Goed product!

Ik heb deze Minn kota endura max 55 lbs motor een jaar gebruikt en hij werkte perfect! Zeer stil en gemakkelijk in gebruik. De batterij-indicator is niet erg betrouwbaar, maar kan handig zijn omdat het een algemeen idee geeft van hoeveel batterij je nog hebt. Het beweegt een boot van 4,5 meter goed (in een rustige omgeving). Ik gebruik het voornamelijk om mijn boot uit ondiep water te halen voordat ik mijn motor start of wanneer ik een kleine afstand wil afleggen en het niet de moeite waard is om mijn motor over de kop te trekken. Hij is ook niet erg zwaar als je hem ergens heen moet verplaatsen of van je boot moet halen als je hem achtervolgt, wat een pluspunt is. Al met al is het een geweldig product! – Breaden

Schitterende trollingmotor!!!

Dit is gewoon een geweldige trollingmotor, in elk aspect dat er toe doet! Ik hou van het continue vooruit en achteruit… Ik kan echt meegaan als dat nodig is of voluit gaan als dat nodig is. Ik heb deze motor op een Duracraft van 15′ met een Evinrude van 15 pk als belangrijkste krachtbron, dus deze combinatie van boot en motor is niet zwaar, maar met mij achterin met de trollingmotor moet je leren navigeren met subtiele voorwaartse bewegingen en omgekeerde bewegingen (vooral rond de dokken en bruggen vis ik rond voor crappie), en dit ding steekt er met kop en schouders bovenuit. Het heeft een geweldig batterijgebruik en tot nu toe na een 1/2 zomer van gebruik geen problemen gehad. Ik heb de minn kota endura max 55 lbs gekocht na het gebruiken van de Newport Vessels motor die letterlijk opbrandde na twee keer gebruiken! De MK is je aandacht waard. De enige mogelijke zwakte is het totale vermogen in omgekeerde richting, dat niet zo sterk is als het vermogen vooruit. – C. Lyell

Wat is de Minn kota endura max 55 lbs?

De Minn Kota Endura Max 55 trollingmotor is de stilste en krachtigste elektrische buitenboordmotor op de markt-ideaal voor meren, kust- en kustwateren. Met een dubbel accusysteem kan hij tot 270 lbs. stuwkracht aan. En je hoeft je geen zorgen te maken over kabelwirwar met QuickConnect® stroom- en communicatiebedrading. Lees ook onze blog “wat is de minn kota endura max 55 lbs“.

Wat moet je weten over de accu van de endura max 55 lbs

Of je nu vist op forel en baars of met vrienden langs de kustlijn vaart, met deze veelzijdige, krachtige motor ben je sneller op het water. Hij is schoon, stil en biedt verbeterde controle met Quick-Steer technologie en een krachtige joystick. De Minn Kota Endura Max 55 heeft een 55 lb stuwkracht Power-Drive V2 24v batterij voor tot 4 uur gebruik.

Waarom kiezen voor de Minn kota endura max 55 lbs?

Ontworpen om schippers meer tijd te laten besparen en meer plezier te laten beleven aan het water. Minn Kota’s lijn van Endura Max elektromotoren voor boten zijn de best presterende elektromotoren op de markt, en daarom worden ze vertrouwd door Amerika’s beste botenbouwers. Dit vlaggenschip gaat met geavanceerde technologie verder dan de normen van de categorie. Van zijn vooruitstrevende technologie tot zijn gestroomlijnde robuuste uiterlijk, de Minn Kota Endura Max helpt je sneller en met minder inspanning te komen waar je heen wilt.

Wat zijn de voordelen van de Minn kota endura max 55 lbs?

De Endura Max 55 levert het vermogen dat je nodig hebt voor een soepele, stille vaart in bijna elke boot. Met een stuwvermogen van 55 pond en een schacht met een diameter van 15 inch kan hij boten tot 7-8 meter aan. De ingebouwde spiegelbeschermer beschermt je spiegel tegen beschadiging bij het traileren. De exclusieve i-Pilot™ voegt stuur- en motoruitrustingsfuncties toe om het aanmeren te vergemakkelijken, extra veiligheid te bieden en de levensduur van de batterij te verlengen. En hij maakt gebruik van Power Prop™ technologie voor extra koppel bij het starten en bij piekacceleraties. Maar dat is nog niet alles. Lees onze blog over de vele voordelen van de Minn kota endure max motor voor meer informatie.

Hoe installeer je de Minn kota endura max 55 lbs?

Om de installatie zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een blog gemaakt die je alle stappen laat zien.

Bekijk hier de stappen die je moet nemen om de Minn kota motor te installeren.

stuwkracht (lbs)stuwkracht (lbs)
voltage12V
max. verbruik50A
schacht91 cm
snelheidsregelingDigital Maximizer

Wat is het onderhoud advies van de Minn kota 55?

In onze blog hebben we nog even alle onderhoud adviezen op een rijtje gezet. Lees de onderhoud adviezen voor de Minn kota 55 lbs hier.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Minn Kota Endura Max 55 Lbs 36 inch”

Your email address will not be published.

Shopping Cart
Scroll to Top