Minn kota traxxis 55 LBS 42 inch

De Minn Kota Traxxis 55 is een hoogwaardige elektrische fluistermotor. De Traxxis 55 is verkrijgbaar in lengtes van 91 cm en 107 cm. De snelheidsregelaar is traploos instelbaar en de motor heeft een max. stuwkracht van 55 LBS.

Category:

De Minn Kota Traxxis 55 is een geweldige fluistermotor met 55 lbs stuwkracht. De Traxxis 55 heeft twee formaten:

  • De standaardlengte (91 cm)
  • De verlengde versie (107 cm).

De Minn Kota Traxxis 55 fluistermotor heeft een traploze snelheidsbediening. Dit betekent dat je vrijwel niet hoeft om te kijken naar de motor. Waar je normaal rekening moet houden met versnellingen kun je met de Traxxis gewoon gas geven. De Traxxis is van hoge kwaliteit en erg sterk. Met andere woorden, hij kan tegen een stootje.

Grotere borstels, wikkelingen en commutators produceren minder warmte, maken minder lawaai en blijven koeler – wat de levensduur van de motor verlengt en er voor zorgt dat jij langer op het water kan blijven.

De Minn Kota Traxxis 55 lbs is een 12 volt fluistermotor. Wat voor accu past daar nu bij? Wij raden een 105 Ah deepcycling accu aan voor urenlang plezier op het water. Let wel op, de motor zit niet inbegrepen en moet los aangekocht worden. Voor accu’s kun je op de accu pagina kijken.

Minn Kota Traxxis 55 LBS Fluistermotor statistieken

Algemeen
Model Traxxis
Stroomverbruik 50 A
Voltage 12V
Minn Kota kenmerken
Schacht 91 cm – 107 cm
Gewicht 11 kg
Stuwkracht 55 lbs
Vaargebied zoet water
Snelheidsregeling Traploos

Waarom een Minn Kota Traxxis 55 42″ shaft?

De Minn Kota Traxxiss is een sterk staaltje werk. Vooral wanneer je een beetje extra “umpf” nodig hebt. Dit model is krachtiger dan andere modellen van Minn Kota. Dus stel je zet minn kota traxxis 55 vs endura 55 dan komt de traxxis als winnaar uit de verf.

Hieronder vind je een aantal voordelen opgesommd:

  • Eenvoudig te bedienen. De Traxxis is uitgevoerd met een op- en neerklap mechanisme dat met 1 hand, snel en eenvoudig te bedienen is. Slechts oplichten en naar voren (neer)kantelen! Neerlaten gaat net zo simpel. Na het indrukken van de borghandle met 1 hand weer naar achteren kantelen. De tiltafstelling van de motor is nauwkeurig in te stellen door keuze uit 10 standen.
  • Geavanceerde stuurhendel: De telescopische en in draaihoek verstelbare stuurhendel heeft een fijne en ergonomische grip. 45°naar boven te kantelen voor een staande stuurpositie en volledig neer te klappen om  de motor weer eenvoudig op te doeken. Kantelen en klappen doe je in de Off-stand
  • De Quick-Lock op de schacht zorgt ervoor dat je makkelijk de gewenste motorhoogte vind. De frictie voor zwaarder of lichter sturen is makkelijk aan- of los te draaien.
  • De Digitale Maximizer™ levert alleen wat nodig is… een precieze hoeveelheid vermogen op elke stand, samen met variabele snelheidsregeling.
  • Traploze snelheidsregeling voor zorgeloos vaarplezier.
  • De batterij indicator geeft duidelijk aan wat de stand van de accu is.
  • Weedles Wedge propeller (anti-wier schroef)

Onze Minn Kota Traxxis 55 review

Met zijn lichte gewicht en flinke stuwkracht is de minn kotra traxxis 55 een winnaar in ons boekje. Hij is ideaal voor boten met een maximale waterverplaatsing van 1300kg. Dus ben jij een visser, zeiler of zelf uitgeroepen kapitein? Dan is de traxxis iets voor jou. De composiet trollingmotoras is pond voor pond sterker dan staal. Hij buigt bij botsing en breekt of knikt niet. Door de digitale maximizer wordt de kracht goed verspreid en heb je altijd genoeg vermogen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Minn kota traxxis 55 LBS 42 inch”

Your email address will not be published.

Shopping Cart
Scroll to Top