Levering en Retourneren

Levertijden

Wij vervoeren alle pakketten via Myparcel en het PostNL netwerk. Uw bestelling wordt over hat algemeen binnen 24 uur verzonden. Tijdens vakantie periodes of tijden van grote drukte kan dat 48 uur worden. Levertijden in Nederland en Vlaanderen zijn in de regel 2 tot 4 dagen nadat u een trackingcode ontvangen heeft.

Retour sturen pakket

Op alle Elektrische Buitenboordmotors producten gelden garantie voorwaarden zoals hieronder en in de algemene voorwaarden beschreven.

Voor omruiling of retourneren, omdat het product niet aan uw verwachting voldoet, zijn de retourkosten voor u. Wanneer er van onze kant iets is fout gegaan tijdens het leveren van uw bestelling, zijn de retourkosten voor onze rekening. Neem voor het retourneren van uw product eerst contact op met Elektrische Buitenboordmotors.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Elektrische Buitenboordmotors vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Shopping Cart
Scroll to Top