Wat is de Minn kota endura max 55 lbs?

Endura wordt wereldwijd vertrouwd als de meest duurzame, betrouwbare, hardwerkende spiegelgemonteerde motor op het water. En Endura Max tilt die erfenis naar een nieuw niveau door Digital Maximizer toe te voegen om de motor tot vijf keer langer te laten werken op een enkele lading. Hieronder vind je een aantal functies die de Minn kota endura max 55 lbs zo speciaal maken:

De Minn kota endura max 55 lbs heeft een beugel met hendelvergrendeling: deze solide beugel met 10 standen heeft een hendelvergrendeling met snelsluiting en versterkt composietmateriaal dat bestand is tegen buigen, kromtrekken en UV-schade. Daarnaast heeft de minn kota motor een gemakkelijke, comfortabele en intuïtieve bediening dankzij de 6″ telescopische dissel.

De Digital Maximizer biedt tot 5 keer langere vaartijden op een enkele batterijlading. De digital maximizer van de minnkota endura max 55 lbs zorgt voor variabele snelheid. Dat wil zeggen dat je exact je snelheid kunt kiezen en de motor levert alleen zoveel vermogen als je nodig hebt, waardoor je batterij gespaard blijft voor een hele dag vissen.

Maak daarnaast gebruik van de Push-to-Test batterijmeter. Zo heb je met één druk op de knop direct inzicht in de levensduur van je accu en kan je dus met een gerust hart het water op.

Krijg een betere grip op je vis of vaar avontuur. Verschillende motoren hebben verschillende stuurhendels, elk ontworpen om het vissen gemakkelijk en comfortabel te maken. Wanneer je kiest voor een spiegelgemonteerde motor, neemt u het heft in eigen handen. U hebt direct reactievermogen, eenvoudige bediening, onverzettelijke robuustheid en een betrouwbare motor nodig waarop u jarenlang kunt rekenen.

Geduld is een schone zaak, vooral bij het vissen. Maar waarom wachten als het niet hoeft? Met Vantage kun je onmiddellijk in de achteruittrolmodus gaan, snel en responsief sturen, en de motor opbergen en inzetten met een druk op de knop. Dat is minder wachten – en meer vissen. Het montagesysteem van Vantage breekt af bij een botsing. Het is eenvoudig te resetten en beschermt je motor en bootspiegel tegen ongeziene gevaren. Wanneer de diepte en de visomstandigheden veranderen, hoef je alleen maar op een knop te drukken om je motor omhoog of omlaag te brengen.

Hier onder vind je een aantal opmerking van anderen:

Dit is gewoon een geweldige trollingmotor, in elk aspect dat er toe doet! Ik hou van het continue vooruit en achteruit… Ik kan echt meegaan als dat nodig is of voluit gaan als dat nodig is. Ik heb deze motor op een Duracraft van 15′ met een Evinrude van 15 pk als belangrijkste krachtbron, dus deze combinatie van boot en motor is niet zwaar, maar met mij achterin met de trollingmotor moet je leren navigeren met subtiele voorwaartse bewegingen en omgekeerde bewegingen (vooral rond de dokken en bruggen vis ik rond voor crappie), en dit ding e xcells. Het heeft een geweldig batterijgebruik en tot nu toe na een 1/2 zomer van gebruik geen problemen gehad. Ik heb deze gekregen om een ​​mislukte poging om geld te besparen te vervangen door een ander merk (Newport Vessels) trollingmotor te kopen die letterlijk opbrandde na twee keer gebruiken! De MK is uw aandacht waard. De enige mogelijke zwakte is het totale vermogen in omgekeerde richting, dat niet zo sterk is als zou kunnen worden gegeven hoe snel het volledige vermogen vooruit is.
– C. Lyell

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top